June 7 - 8. 2023. Sitges.

Explore. Connect. Change.
#sitgesnext2023

FOLLOW THE FESTIVAL IN STREAMING

THE SITGES NEXT EXPERIENCE

Sitges Next is the festival dedicated to promoting innovation in the communication of brands, agencies, start-ups and technological creators.

Two days to establish new connections, receive input and inspiration with the objective of making an important contribution to the transformation of the way we communicate over the upcoming years.

At this year’s 2022 edition, to be held on November 10th and 11th, Sitges Next is adopting a dual format: in-person and online.

One of the main new features is that it will be taking place at three emblematic venues in Sitges: The Mercat Vell (Old Market), the Maricel Palace and the Stämpfli Foundation, all located in Sitges’ historic center.

WHAT’S NEXT! 2022 AWARDS

Organitzation:

Partners:

Partner Media:

Associació Sitges Next (socis)

Xavier Duran (Ph.D.)

xavi

Doctor en Comunicació per la Universitat Ramón Llull, és professor de Publicitat a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna Director d’Oweb, agència de Màrqueting i Comunicació Digital., Director del Sitges Next, ha estat director general de la Fundació del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

https://www.linkedin.com/in/xaviduran/

Albert Fradera

albert

Economista, MBA IESE. Fundador de 1 to 1 Clico, Mortensen i Còsmica.

https://es.linkedin.com/in/fradera

Carles Ortet

ortet

Enginyer, estudiant. Director de Zoopa The Smart Agency, vicedegà d’Innovació al Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya, director del laboratori d’innovació 498AS. Ha estat director europeu de Hurley, director d’e-business de Nike EMEA, professor d’enginyeria a la UAB, soci i director d’El Terrat.

https://www.linkedin.com/in/carlos-ortet-497125/

Enric Nel·lo

enric

Director general creatiu a FCK/PS21 Barna. Durant la seva carrera ha dirigit els departments creatius de Proximity España, Shackleton –on també va ser vicepresident executiu– i Grey Espanya. Ha estat guardonat amb més de 200 premis on destaquen 40 lleons al Festival de Cannes, on també va rebre el Màxim guardó com a agència de l’any tres cops seguits (Shackleton) i diversos Grans Premis als festivals més prestigiosos arreu del mon on també ha sigut jurat. És conferenciant habitual i membre de la junta del Col·legi del Màrqueting i la Comunicació

https://www.linkedin.com/in/enricnello/

Camil Roca

camil

El 2020 va fundar K1000, Collaborative Comunication, un projecte liderat per a col·laborar amb professionals experimentats, agències de publicitat i productores en creativitat i estratègies de marca. Nomenat director creatiu executiu a Ogilvy de 2008 a 2019, també va treballar com a redactor a Bassat (1998-2008) i com a planificador estratègic a Young and Rubican (1994-98). Ha estat jurat en el Festival de Cannes, Eurobest, Fiap de Buenos Aires, Festival de Nueva York, Premis de Londres… els seus principals guardons: cinc lleons a Cannes i 9 Premis Effi. Actualment, K1000 crea campanyes per a Allianz, Nescafé, Lactalis, AB Foods, Lactalis-Nestlé, Faesfarma y també col·labora amb La Marató de Tv3 des de fa 24 anys.

https://www.linkedin.com/in/camil-roca/

Santi Terraza

santi

Santi Terraza. Periodista, soci-director d’Hydra Media, president de L’Eco de Sitges i editor de la Revista Castells. Columnista d’El Periódico, Huffington Post i Llegir. Ha escrit també per a La Vanguardia i El País, entre d’altres mitjans.

https://www.linkedin.com/in/santi-terraza-83347717/